Tandvård

Vad du behöver veta om alla på 4 tandbehandlingar

Dental industrin utvecklas ständigt, borta är dagarna där människor som haft problem med sina tänder var tvungna att ha dem bort. Med så många fantastiska behandlingar, var möjligt tandläkare nu arbeta för att hjälpa hålla sina patienter deras naturliga tänder.

Tyvärr finns det tillfällen när att hålla dina tänder är inte möjligt. Proteser är så daterad, de är obekväma och begränsande. Proteser begränsa vad du kan äta och många människor kämpar med dem.

Alla på 4 tandbehandlingar är en revolutionerande lösning för tandproteser; de är bekväma och erbjuder en säker uppsättning tänder som inte lämnar patienten obekväm eller självmedveten.

Patienter som har förlorat alla sina tänder ofta har inget annat val än att välja proteser. Dessa dagar patienter kan välja alla på 4, detta är en full uppsättning av tänder på fyra inlägg. Inlägg är borrade i käkbenet, att säkra dem på plats. Detta är en snabb process som gör det möjligt att patienten har ett strålande leende, minska självmedvetande och möjligt för dem att leva ett fullvärdigt liv.

Med proteser, många patienter har en pågående rädsla som de kommer att falla ut medan man äter eller ut med vänner. Proteser är också mycket restriktiva när det gäller vad patienten kan och inte kan äta.

Alla på 4 eliminerar denna rädsla, det hjälper patienter öka sin självkänsla och ger dem möjlighet att gå ut med vänner utan att fruktan som sina tänder kan falla ut när som helst.

Denna behandling är det perfekta valet för patienter som har ben degeneration sjukdomar. Eftersom endast fyra inlägg är borras i käkbenet att hålla tänderna på plats, i stället för många, vilket skulle vara fallet om de skulle välja tandimplantat.

Alla på 4 behandlingar infördes först under 1990-talet för någon med ben degeneration eller allvarlig tandröta som inte var kandidater för en full uppsättning av dentala implantat. Sedan har detta behandlingsalternativ ökat i popularitet. Fyra inlägg är skruvas fast i käkbenet, där benet är tät, minska risken för uppsättningen tänder faller ut någon gång snart.

Detta är ett långvarigt förfarande som kan resultera i att patienten leva ett normalt och fullt liv utan tandvård komplikationer.

I de flesta fall kan behandling slutföras på ett besök. När alla på 4 uppsättningar har gjorts, kan patienten ha deras övre och nedre eller övre eller nedre uppsättning av tänder gjort på ett enda besök.

Detta sparar så mycket tid och energi och gör det möjligt för patienten att lämna operationen mår bättre om sig själva. Detta är en extra bekvämlighet samtliga på 4 behandlingar har att erbjuda.

Förfarandet är mindre smärtsamt än om patienten har en full uppsättning av dentala implantat gjort, för att inte nämna att det kan slutföras i en så kort tidsperiod.

Dessa typer av regler följs alltid med en liten mängd smärta eftersom kroppen vänjer på inlägg, som har varit skruvas på plats. Med denna särskilda behandling har kroppen bara att hantera fyra inlägg och inte många, minska smärtan inblandade.

Sammantaget är detta viss tandvård som ska användas av dem som inte vill leva ett liv med tandprotes eller som inte uppfyller kraven för en full uppsättning av dentala implantat. Förfarandet som erbjuder en långsiktig lösning att njuta av en full uppsättning av tänder med lätthet.

Kontrollera alltid att du använder en tandvård specialist med mångårig erfarenhet med denna särskilt förfarande.