Tandvård

Vett och etikett för kliniker här julen

Semestern är här igen! Återigen står vi inför de lyckliga dagarna av jul och nyår. Mest av allt, får vi njuta av en vecka av eller två från den stressiga arbetsmiljön. Det är mer än tillräckligt för att ladda dina batterier, rätt?

Det finns en sak som alltid är närvarande i varje semester, och det är mat. Amerikaner känner mestadels dess enorma varje Thanksgiving och jul. Vi äter nästan allt, framför allt godis! Så, bara lite semester påminnelse, inte försumma det arbete du behöver sätta på din tandvård. Det är en livstid underhåll, vet du. Ta del av dessa göra och inte göra, och har en glad, mat-fyllda semester.

Göra: Äta mycket

Hej. Semester och semester är de enda gånger när du kan äta vad du vill utan skuld. Det är den mest härliga känslan av alla. Eftersom det är jul, ät vad du vill äta. Om du inte har råd med typer av julmat som du verkligen vill, köpa deras billigare motsvarigheter och äta ditt hjärta bort.

Inte: Glöm att borsta tänderna

Bara för att du kan göra betyder vad du vill med mat inte att du kan göra det med tänderna också. Eftersom du tar dubbel (kanske till och med tredubbla) livsmedelskonsumtion, blir det också mer mat bitar (och bakterier) i tänderna än i normala dagar. Du kanske vill borsta mer än två gånger varje dag.

Gör: Behandla dig själv med semester godis

Åh, var ska jag börja? Det finns bara så många - choklad, polkagrisar, faktiska godis och många, många fler! Eftersom kommersialism är en total bom dessa dagar, affärsmän kommer att dra nytta av semestern och kommer förmodligen göra godis av allt som är jul relaterade. Du kan eventuellt tortera dig själv genom att förneka dig några av de syndiga godheten, kan du. Så skaffa dig några.

Inte: Skäm bort dig själv för mycket

Skaffa dig lite godis, men inte skämma bort dig själv. För mycket socker är inte bara dåligt för tänderna, men för din hälsa också. Du vill inte se dig själv besöker båda tandkliniken för tandvärk och ditt kvarter sjukhus på grund av hög blodsockernivå. Det blir en total besvikelse.

Gör: Spendera tid med familj och vänner

Familjen är en av de viktigaste orsakerna varför vi kommit hem för semester. Det är också trevligt att komma ikapp med lång tid vänner som du inte har sett på länge. Gå middag eller fika med dem. Gå kan även planera en stor, pinsamt återförening om du vill.

Inte: Glöm att kolla din andedräkt

Innan alla planering men, se till att din andedräkt är redo att träffa alla dessa människor. Detta är ett råd speciellt avsedda för människor med dålig andedräkt problem. Några kan inte hjälpa det, och vissa vet inte ens att de redan har dålig andedräkt. Du är skyldig dig själv och din familj och vänner att kontrollera direkt om du gör. Efter din inspektion, beväpna dig med myntverk andetag. Ett munvatten är mer kraftfull, men myntverk är bra när du behöver gå besöka många platser.