Tandvård

Dekorativa idéer för en tandvårdsklinik

Fasad / främre dörren

De flesta företag oroa inte yttersidan som är utseendemässig av sina anläggningar, särskilt när de är kliniker som har en specifik marknad. Dock om tandkliniken är ung och vill göra ett gott intryck, det kan hjälpa om att kliniken tar några tid att ge och välkomnande aura på dess portar. Det kan använda något-ett välkommet tecken, några extra dekorationer under semestern. Detta är små saker, verkligen. Men de kan erbjuda välkomnande effekten du vill förmedla. En vind ringklockan på dörren är också härlig. Plus, kan personalen få en heads-up när en kund kommer in.

Receptionen

Eftersom verksamheten är en tandvårdsklinik, är utsläppande tand dekorationer överallt söt. Det kan också Rita uppmärksamhet för små barn. Om det finns fortfarande några budget kvar, är en tand maskot en bra investering. Personalen kan användas för att lugna lilla barn som är oroliga för sin första gången med en "tand läkare." Vissa växter och breda fönster kan hjälpa lugna kunderna. Kliniker måste lugna atmosfär eftersom några av deras kunder har tandläkare fobi och rädsla för smärta. Ångest och rädsla kan besöka tillsammans med de kunder som känner dem. Rädsla är smittsam. Så, det är något som administrationen måste förutse och utmana. En dental clinic kan enkelt göra det med att skapa en stress miljö.

Tandläkarpraktik

Ett kontor dekoration är grundläggande. I detta område har tandläkare sig friheten att dekorera sina kontor som de vill. Dock om hela kliniken har ett specifikt tema (kanske gillar jul eller Halloween) kontor bör dekorera så. Kom ihåg det finns patienter som kid också. De bli besviken att hitta sin tandläkarpraktik så grå och vanliga. Ett experiment med färgschemat kan hjälpa till med de dagliga glädje office rum. Jag säger inte att du ska måla dina väggar varje månad eller ändra skrivbordsunderlägg regelbundet. Du kan ändra rummets färger bara genom att byta gardiner eller att placera olika blommor varje dag.

Verksamhetsområde

Detta område kan vara den mest avgörande när det gäller dekorationer. Du vill inte bli alltför flashiga eller högdragna. Det bör alltid finnas en aura av komfort för ängslig och rädd kunder. Lugnande oljor och lugna färger till stor hjälp vid fastställandet av typ av atmosfär människor med fobi kommer att vara bekväm i.

Kundens tjänst område

Detta är egentligen inte ett viktigt område i en tandvårdsklinik. Vi kan kalla det en Add-on-på-en plats där kunderna kan umgås och, på samma gång, få information om munhälsa och munvård. Detta är också ett perfekt område för kliniken att marknadsföra sina produkter och tjänster. Eftersom det är en kund tjänsteområdet, kan du också lägga till brädspel, TV, böcker och även en Wi-Fi-hotspot. Engagerande personal bör också lägga fram för att tillgodose kunder när de har funderingar eller utredning.