Tandvård

Spårning i kosmetiska Tandteknik med de topp 5 trenderna på marknaden

Tandläkare har alltid varit på den på-garde platsen när det gäller munhygien och smärtlindring.Dock har området för tandvård utvecklats snabbt för att omfatta inte bara de grundläggande tandvården; Det omfattar nu ett enormt utbud av behandlingar som är tillgängliga för kosmetiska framsteg.

Skäl som kan hindra ett fullständigt blomstrade leende

Emalj förlust över ålder

Ärftlig kalciumbrist

Svaga tandkött

Olyckor som leder till kantstötta eller trasiga tänder

Tunga tandgnissling leder till fraktur tänder

Förfall och tänder förlust på grund av felaktig hygien och sällan tandvård checkups.

Krokiga tänder och felaktig bita på grund av bristande tandvård behandlingar under tidig barndom.

De nya tekniska framsteg ger lindring för sådana fall och även täcker tand restaurering, kosmetiska enhancement och tekniker för att spara din uppsättning tänder med minsta benförlust. Här är en titt på bästa av de 5 trenderna i branschen som genererar de största publik Svaren.

Dentala bindning

Denna särskilda trend är mycket populär för dental restaurering. Personer med mild till svår skadade tänder kan välja dentala bindning för att återställa sina tänder. Kitt som substans appliceras på flisas eller brutna ytan av tänderna och bundna med ett speciellt UV-ljus. Detta ger dina tänder en nästan felfritt förnyat utseende.

Contouring med accelererad tandreglering teknik

Raka tänder är väsentliga för ett perfekt leende. Tyvärr, mycket få människor är nog medvetna om från början för att hålla jämna steg med hängslen och hållare för detta ändamål. Dental contouring behandlingar användning smärta mindre förfaranden att hjälpa rätt krokiga tänder eller en fördelade tänder inställning. Accelererad tandreglering fungerar på samma princip som kontur. Men, där allmänna tänder contouring praxis kan ta lite tid att visa resultat, med accelererad tandreglering kan du ha perfekta resultat inom ett intervall på 4 veckor till 10 månader.

Skräddarsydda implantat och permanent tandproteser

Tänder förlust kan förhindras på många sätt. Men i fall av olyckor, kan du aldrig garantera mängden bestående skador. Om du har drabbats av en liknande situation, har du nu en mängd alternativ för att återfå ett permanent och nästan naturligt leende. Tandimplantat är fast i käkbenet skruvarna med mindre operation. Innan fastställande implantaten, en tandläkare tar olika röntgen och katt söker att bekräfta din bentäthet i arbetsområdet. Vid otillräcklig ben täthet procent, kan du vara förberedd tills du återfå maximum täthet krävs för implantaten. Detta hjälper dig att behålla implantaten ordentligt och minskar risken för eventuella skador till ditt käkben.

Tänder vitare och fanér teknik

Ett perfekt vitt leende är mer värdefull än diamanter. Du kan perfekt ditt leende även om det försvåras av gamla fläckar eller otillräcklig tandvård. Ännu viktigare, kan du göra det ganska överkomligt. Den tandblekning förfaranden på marknaden är bättre varje dag. Ny teknik kommer fram till hjälpa till att minska de tänder känslighet frågor som var vanligt med stark blekning förfaranden tidigare. Teknologin av faner och lumineers hjälper perfekt ditt leende utan mycket skada du riktiga tänder. Dessa förfaranden är också mycket mer långvariga.

Tuggummi restaurering

Det är viktigt att ta väl hand om ditt tandkött för den bästa oral hälsan. Med framsteg inom tandköttet linje restaurering och säkrare kirurgiska ingrepp, kan tandläkare nu ta många tuggummi hälsa frågor som var behandlingsbar innan. Crown förlängning är en av de mest populära kosmetiska tandingrepp. Tandläkaren tar bort tandköttet vid basen av kronorna att avslöja mer ben. Proceduren utförs i fall av leende renovering. Dessutom är det vanligt att göra denna operation i fall av ytterligare behandlingar på tänderna där tandläkaren behöver mer ben tillgång för implantat eller sätta i fyllningar.