Tandvård

5 lätt naturliga tandblekning tekniker

En av de första saker som människor kan märka om dig när samtala med dig är briljans av tänderna. Det är sant att människor naturligtvis hitta en frisk ser leende att vara mycket attraktivt, och det är något enstaka personer värdet i dating scenen.

Men oavsett om du är gift, har barn, är 26 eller 62--de flesta människor vill har riktigt ljusa och blanka tänder. Om du inte är så säker på att spendera pengar för att få dina tänder whitened professionellt av en tandläkare, är du inte utan hopp. Även om att ha en tandläkare som gör den här för du kan ge de bästa resultaten, i denna artikel ska jag avslöja för dig några enkla och praktiska tips som du kan använda för att lysa upp ditt leende naturligt.

1. Bakpulver till undsättning

Om du inte är alltför nöjda med tillståndet i din pärlskimrande vita, överväga att borsta med bakpulver med jämna mellanrum. Bakpulver kan naturligtvis få fram lysande pulsen i tänderna. Det enda du behöver vara uppmärksam på är överdrift. Detta kan faktiskt vara hårt på emaljen på tänderna, vilket är varför du inte vill borsta tänderna med bakpulver mer än en gång i veckan eller så. Också se till att inte lämna resultaten av dina lite pasta som sitter på tänderna för länge.

2. Råa grönsaker?

Det är sant. En sak att äta naturligt kommer att göra för dig är stöd i utseendet på dina tänder. Färsk frukt och grönsaker kan hjälpa med att putsa upp din tand emalj. Naturligtvis äta detta sätt är mycket hälsosamt för dig, men som ni kan se det kommer också att hjälpa dig att få vitare, ser renare tänder också.

3. Fylla på din Dentin

Emalj är det yttre lagret av en tand, men det är dentinen inom detta som egentligen avgör om dina tänder kommer att se gulaktig eller super vita. Genom att äta livsmedel som är hög i kalcium som ost och vissa grönsaker som du kan faktiskt dra av dentinen som tänderna har. Även om detta inte lysa dentinen håller det tänderna mycket hälsosam.

4. Väteperoxid

Genom att blanda en del väteperoxid till en del vatten, du kan faktiskt skapa din egen munvatten och det är säkert att använda. Swish detta runt i munnen då och då. Detta fungerar bra eftersom peroxid fungerar som ett blekmedel.

5. Minska fläcken öka objekt från din kost

Slutligen, gillar ingen tanken på att ge upp kaffe eller te, men du behöver inte helt ge upp allt. Försök att minska några av de saker som kan färga dina tänder. En av de stora är naturligtvis rökning, som av avsluta kommer inte bara förbättra din hälsa utan stöd i utseendet på dina tänder också.