Tandvård

Hur man ska uppnå ett vackert leende för alla hjärtans dag

Den mest romantiska dag på året är precis runt hörnet, så ett besök till tandläkaren är i ordning. Om du är missnöjd med ditt leende, kan du ofta befinner dig dölja din mun bakom händerna, vrida bort när leende, eller värre - inte ler alls. Känna sig mer säker på alla hjärtans dag och varje dag på året genom att besöka tandläkaren för att se hur du kan förbättra ditt leende.

Regelbundna kontroller

Munhygien är viktigt, och regelbundna kontroller hos din tandläkare se till att du håller på rätt spår med din munhälsa. Om du får problem som dålig andedräkt, missfärgade tänder eller ett snett leende, nu är det dags att ta itu med dem. Din tandläkare kan erbjuda goda råd och rekommendationer för behandling som hjälper dig att känna dig mer säker när du gosa till någon särskild.

Tandblekning

Vitare tänder kan också hjälpa dig att uppnå ett vackert leende. Medan at-home tandblekning kit är effektiva för vissa människor, behandlingen tar veckor att arbeta och är inte nästan lika effektivt som en tjänstgörande tand blekning behandling från en professionell tandläkare. Tandläkaren kan visa dig de resultat du kan förvänta dig i en enda behandling. På mindre än en timme, kan dina tänder vara flera nyanser vitare.

Osynlig tandställning

För vuxna är bära metall eller keramik tandställning för ett par år uteslutet. Nu, tack och lov, du behöver inte oroa dig kollegor, familj och vänner att se din hängslen. Osynlig tandställning är tydliga och diskret. Dina vänner kommer endast att se ditt leende och ingenting mer.

Osynlig tandställning är tydlig, anpassade handgjorda aligners skapad av tandläkaren att flytta tänderna gradvis. Osynlig tandställning är lätta och flexibla. Bäst av allt, är de flyttbara. Du kan snabbt och enkelt ta ut dem när du borstar, tandtråd eller äta. Tandläkaren anpassar dem till formen på munnen, så att du vet att de är bekväma.

Om du är intresserad av osynlig tandställning, tala med din tandläkare om dem. Här är bara några av de fördelar som du kan diskutera med en tandläkare som är kvalificerad att ge osynlig tandställning:

Förbättra utseendet på ditt leende

Korrigera ditt bett

Smälta in i dina tänder för en mer diskret look

Tandborstning och tandtråd är enklare än med vanlig tandställning

Förbättra din hälsa

Du kommer att kunna närma sig varje alla hjärtans dag från nu på med förtroende för att veta när du har ett stort leende tack vare diskret och bekväm osynlig tandställning från en behörig tandläkare.