Tandvård

Studien visar romantisk partner vill ha vackra tänder framför allt andra fysiska egenskaper!

I en Match.com undersökning av nästan 5.500 singlar vuxna över 21 år, populära dejtingsajt fann att bland alla andra fysiska egenskaper tänder, vilket innebär en vit, direkt hälsosamt leende - var den mest populärt önskade fysiska drag bland både män och kvinnor. Femtiofem procent av männen bedöms tänder som den viktigaste fysiska kvaliteten medan en svindlande 71 procent av kvinnorna rankas tänder som funktionen topp.

Tänder var tätt följt av grammatik, hår och kläder som andra viktiga materiella egenskaper när du väljer en romantisk partner.

Enligt en rapport på USA Today, "ur darwinistiska bra tänder är en riktig uppgift om din hälsa-hur mycket du dricker, rök, vad du äter." sade biologiska antropologen Helen Fisher, forskaren professor vid Rutgers University och Match.com rådgivare som hjälpte till att utveckla undersökningen.

Vi vill erbjuda dig lite hjälp!

5 strategier för att förbättra ditt leende

Om du är som många singlar eller om du bara vill få ditt kärleksliv blomstrande, vill du sätta ditt bästa ansikte fram. Överväga följande tips för att förbättra ditt leende samtidigt få framåt med din romantiska partner, här är hur.

1. bleka ditt leende.

Vita tänder är inte bara vacker, men de betyder också hälsa och hygien. Professionell blekning behandling kan hjälpa dig att uppnå vita tänder som varar längre än remsor eller andra över disk tandblekning metoder som du hittar på ditt apotek.

2. Invisalign.

Vita tänder verkligen gör en inverkan, men när ett vitt leende är tillsammans med raka, vackra tänder, wow faktor ökar betydligt. Invisalign är ett utmärkt sätt att uppnå raka tänder utan behov av traditionell tandreglering.

3. faner.

Tandvård faner är ett utmärkt val för kvinnor och män som vill förbättra någon missfärgning, oegentligheter i form, eller reparera den bruk och rispa på åldrande. De är naturliga ute, genomskinliga och fungerar väl för att förändra utseendet på ditt leende.

4. tandimplantat.

När det gäller attraktiva leenden, har saknade tänder ingen plats. Tandimplantat ger de mest naturliga och vackra resultat. Med en enastående historia av framgång ger de en permanent, önskvärt alternativ för patienten söker en långsiktig och pålitlig lösning för att ersätta saknade tänder.

5. Byt ut din gamla silver eller svart fyllningar.

Trots att dessa material pågå en lång tid och har varit en framgångsrik restaurering modalitet, let's face it-de ser ful. Nytt porslin fyllningar inte bara ser naturliga och hälsosamma, de kan också hjälpa integriteten för tänderna.

Så ta ditt bästa ansikte fram och få tänderna redo så att ditt leende är redo att bli kysst!