Tandvård

Hur man gör din tandläkare patienter mer tillfreds

Prata med patienter förväg

Varje gång du har en patient som är oroliga eller bekymrade över ett kommande möte eller även schemaläggning ett besök själva, det är viktigt att diskutera förfaranden och miljön före mötet med dem personligen. Se till att dina patienter av typ av atmosfär och ange ditt kontor har, din erfarenhet samt detaljerad information om förfarandet eller rengöring de får är ett sätt för dig att hjälpa dina patienter som sätter deras sinne till mods innan kommer in för att se dig.

Skapa en avslappnad och välkomnande miljö

Det är också viktigt att skapa en avslappnad och välkomnande atmosfär för alla dina patienter. Att ge avslappnad vägg färger, är inredning och även bekväma möbler alla sätt att förbättra den övergripande atmosfären i din tandläkare kontor. Lägga till bilder och konst på väggarna i din tandläkare kontor är också perfekt om du vill skapa verkligt visuellt tilltalande atmosfär för alla du besöker din plats för verksamheten. Du kan också installera TV-apparater, ge böcker, tidskrifter och även snacks och förfriskningar för patienter medan de väntar eller ens för dem efter sin utnämning är klar.

Ytterligare bekvämligheter och avkopplande inredning du genomföra i någon typ av tandläkarens, desto lättare blir det att locka och arbeta med patienter som annars benhårt mot att hålla upp med tandläkarbesök och rutiner. Var noga med att markera vilken typ av atmosfär och miljö som du har att erbjuda till dina patienter innan någon ny marknadsföring kampanjidéer, oavsett om du marknadsför ditt kontor lokalt eller på nätet.

Erbjuda utbildningar och tjänster för Dental assistenter

Ett annat sätt för att göra din tandläkare patienter mer tillfreds är genom att ge din nuvarande dental assistenter med ordentlig tandsköterska utbildningsprogram de behöver. Assistenten träningsprogram hjälpa för att ge professionell tandvård assistenter som arbetar med dig inblick i verktyg och andra förfaranden som de bör bekanta sig med, men det ger också mer tips och tricks på att kommunicera effektivt med patienter. Ett träningsprogram är perfekt om du vill visa din tandvård assistenter typ av empati och omsorg de bör projektet till alla patienter som är rädda att besöka tandläkare kontor.

Tillhandahålla underhållning och lugnande ljud eller musik

Ger underhållning och även lugnande ljud eller musik är också ett annat sätt att sätta dina patienters sinnen lätthet, särskilt om de känner överväldigad eller orolig Stämma träff. Inkluderar prylar med lugnande ljudet av havet, natthimlen eller även insekter kvittrar, beroende på vad din individuella patienten föredrar personligen.

Att veta hur du håller dina patienter avslappnad och på-ease är avgörande för att locka mer lojala kunder och patienter i framtiden. Ju mer involverad du får med varje enskild patient som du arbetar med som är nervös eller orolig, desto lättare blir det för att skapa en miljö som inte är så överväldigande och nervpåfrestande.