Tandvård

Hur hitta smärtlindring efter tandläkare implantat

En av de största anledningarna till att folk låter deras munhygien gå till den grad att de behöver full mun återuppbyggnad eller tandläkare implantat är eftersom de är rädda att ta itu med smärta efter tandläkaren fungerar i sin mun. Det finns ingen anledning att frukta tandläkaren, och den smärta som kan uppstå efter ingreppet utförs. Flesta människor kommer att berätta den smärta som de trott att de skulle efter tandläkare implantat var mycket värre än själva smärtan de kände efter förfarandet avslutades.

Full mun rekonstruktion kan vara ganska lite mer smärtsam än enkel tandläkare implantat är. Full mun rekonstruktion kan inkludera att bryta käkbenet att justera dem efter olyckor och andra smärtsamma procedurer. Människor som har detta gjort gärna omfamna chansen att göra det eftersom de vet att när de har läkt de kommer att se bättre, må bättre och bli friskare.

En sak som du måste komma ihåg om smärta i samband med en tandvård förfarande är att det blir över i en mycket kort tidsperiod. Munnen läker mycket snabbt så du inte kommer lida av smärta under lång tid efter ett kirurgiskt ingrepp.

Du vill prata med tandläkaren om smärta OTC-läkemedel. Din tandläkare kommer att föreskriva för dig lite smärta piller att ta ett par dagar efter operationen. Mer än sannolikt behöver du inte någon annan smärta medicin som hjälper dig att komma över detta förfarande, men vissa människor kanske prova och ta OTC-läkemedel som aspirin tillsammans med sin smärta medicin. Vissa över counter smärta läkemedel kan göra att du blöder lättare så prata med din tandläkare innan du tar något annat än medicinen de ordinerats.

Du kan prova propping upp på mjuka kuddar att mildra smärta som upplevs ibland efter en ingreppet utförs. Propping huvudet upp kommer att bidra till att minska några av svullnad och majoriteten av smärtan du känner kommer att vara en direkt följd av svullnad.

Du kan använda kalla kompresser för att lindra några av smärta efter dessa förfaranden, och efter något muntligt arbete. Du lägger isen i en förseglad plastpåse och sedan Linda in den i en trasa innan du tillämpar den i ansiktet. Ligg ner på mjuka kuddar och gälla området i ansiktet utanför där smärtan är den kall kompress. Ligga stilla och låta den kall kompress att minska några av svullnad och lindra del av smärtan. Du kommer troligen somna med kompress på plats, och det är okej.

Du kan också Fukta en tvättlapp och placera den i frysen i ditt kylskåp en stund att göra duken blir riktigt kallt. Du kan tillämpa detta tyg i ansiktet direkt eftersom det kommer att värma upp långt innan det kan orsaka någon brännskador eller skador på huden.