Tandvård

Vara medveten om dessa tandproblem

Det är viktigt att ta hand om dina tänder. Se till att se tandläkaren regelbundet. Den berömda sentensen går, är"uns av förebyggande värt ett kilo botemedel." Borsta tänderna ordentligt minst två gånger dagligen. Jämväl, tandtråd varje dag och äter en hälsosam. Det är också viktigt att vara medveten om vanliga dentala problem.

Dålig andedräkt är en utbredd predikament med drygt 80 procent av människor som drabbats av dålig andedräkt. Detta tillstånd ganska obekväm. Det kan bero på en felaktig borstning, skämda tänder, tandkött sjukdomar, cancer i munhålan, muntorrhet och mikrober på tungan. De flesta individer använda munvatten för att täcka upp detta problem. Det är dock inte en permanent lösning eftersom muntliga skölj inte kan bota denna sjukdom. Behöver du söka tandvård hjälp.

Dental hålighet eller karies ske när plack (bakterier) som är klibbig och gul i färgen bildar på tänderna. Villkoret blir allvarlig när hålrum blandas med stärkelse, socker och andra matrester. Slutprodukten är syra som undergräver tänder emalj. Det är den hårda vikten ligger i skalet av en persons tänder. Försök att hålla sig borta från söta snacks och drycker. Få tandvård hälsokontroller regelbundet. Parodontit är associerade med tandköttet men hamnar så småningom i tandlossning. Inledningsskedet är gingivit eller svullet tandkött runt rötterna. Parodontit är allvarligare eftersom svår infektion kan försämra mjukdelar och förstöra ben som stöder tänder. Du kan hjälpa avvärja håligheter genom tandtråd och borstning.

Munhålecancer är en akut sjukdom. I själva verket är det ett problem för miljontals människor globalt. Det påverkar läppar, mun och svalg. Dock kan denna cancer botas om de upptäcks och behandlas tidigt. Mun cancer är vanligt att personer mer än 40 år. Flesta fall är anslutna till konsumtion av alkohol och rökning. För mycket exponering för solljus ökar också risken för denna sjukdom. Munsår är irriterande men brukar försvinna efter en tid precis som sår och munsår.

Tand erosion avser förlust av strukturen. Det är normalt produceras av syra som även skadar emaljen. Symtomen är känslighet för mer allvarliga problem som banbrytande. Å andra sidan, drabbar känslighet också många människor. Du kan drabbas av tillfällig smärta från godis, varma och kalla drycker samt glass. Känsliga tänder kan botas av tandläkare experter.