Tandvård

Unna dig denna halloween invisalign

Om du är ett barn eller en vuxen, finns det en god chans att du kommer njuta av lite Halloween godis denna månad. Hur skulle du känna om behandla dig själv med raka tänder denna säsong?

Med innovativa Invisalign system, patienter njuta av effektiviteten av traditionella hängslen, men utan märkbar parentes och ledningar. Dessa tydliga aligners bildas med den senaste tekniken för att placera dina tänder bekvämt och effektivt. De bär Invisalign kan även ta bort aligners medan borsta sina tänder och äta.

Låt oss säga att din 14-åring nyligen gick till den lokala ortodontist för en konsultation. Efter slutförandet av röntgen och tittar på sina tänder, förklarade ortodontist att ditt barns tänder var alltför allmänt fördelade och att traditionella hängslen lätt kunde flytta tänderna.

Detta är hur många samråd gå på ortodontist kontoret. Men när man ber ditt barn om de är redo att gå vidare med hängslen, de berätta att de vill ha raka tänder utan att någon märker.

Du kan senare göra en del av din egen forskning om Invisalign och se det är mer praktiskt än metall hängslen. Detta innebär att du kan spendera mindre tid att gå till möten och mer tid att göra vad du älskar. Plus är Invisalign perfekt för de som spelar sport. Därför, din son slipper oroa busting en fäste när man spelar fotboll.

Tänk på att detta är bara ett fiktivt exempel. Men verkligheten är att många patienter och deras föräldrar inte inser att de skulle kunna vara en bra kandidat för Invisalign. Kostnaden för behandling är mycket liknar traditionella hängslen och lämna patienter förvånad.

Ta enkelt tandreglering och välja en av de lovande behandlingsalternativ ute. Njut av en anpassad behandlingsplan som garanterar perfekt korrekt tand rörelser i en kort tid. Tandreglering behov, har vissa patienter slutfört sin Invisalign process inom ett år!

Inte lura dig att tro att du inte kan uppnå raka tänder denna Halloween. Kontakta en Invisalign leverantör idag och se om du kan dra nytta av dessa tydliga aligners.

Det är visat att raka tänder leder till en större känsla av självförtroende, ger en kant på arbetsplatsen och sätter dig till mods när man möter nya människor eller dating. Det finns ingen anledning att känna sig rädd om tänderna denna Halloween. Invisalign leverantörer erbjuder revolutionerande behandlingsalternativ med exakta skicklighet och största medkänsla för dem som kvalificerar sig som goda kandidater.