Tandvård

Lösningen

Hur fungerar lösningen?

Denna prisbelönta enhet, utformad och patenterad av tandläkare, är en injektion comfort system som blockerar patientens känsla av smärta med hjälp av vibrationer. Lösningen har blivit ett starkt rekommenderat alternativ till förfarandena som standard injektion, ett enkelt sätt att injicera anestesi eller antibiotika.

Varför behövdes lösningen?

Produktens mål är att inkludera ett sätt att eliminera och skingra den gamla rädslan för dental besök med en injektion. Detta behov verkade inneboende och den produkt erbjuder ett sätt att äntligen plats folk nerver bara lite mer på underlättar innan deras förfarande.

Vad gör lösningen fungerar?

Med hjälp av vibrationer kallas VibraPulse, stimuleras området kontra i en synkroniserad och föränderliga mönster vilket resulterar i blockering av smärta. Del av vad som gör detta arbete är det faktum att de vibrerande förnimmelser nå hjärnan dubbelt så snabbt som någon smärta signalerar slutligen lindra hjärnan från sin närvaro. Enheten förlitar sig på stimulering av de sensoriska nerverna som skapar en lugn och rogivande atmosfär. Lösningen är utrustad med en automatisk trycksensor som uppmanar en shut off om överdrivet våld används runt injektionsstället i användning. Dess förbestämda tid avslutar en injektion inom trettio till sextio sekunder på varje patient.

Vad är några DentalVibes funktioner?

· En snabbare narkos erfarenhet

· En debiterbar, trådlös enhet

· LED-belysning i handtaget ger hög synlighet

· Dess design är lätt och kompakt med fingergreppen för enkel kontroll

· Den mjukt surrande ljud som den avger ytterligare hjälper till att distrahera patienter

· Comfort tips dölja nål spets att minska ångest

· Säker för barn och vuxna

· Det uppladdningsbara batteriet fungerar med full kapacitet tills det är helt slut

Vad är erfarenheten som?

De förnimmelser och ljudet av vibrationer skapar en lugn och avkopplande atmosfär, även under förfaranden som rotfyllningar, lulling sinnena i en smärtfri distraktion. Barn presenteras med finger dockor för en extra kul distraktion före administrering en injektion. Smärta är ersatt med en behaglig mjuk vibrerande hum.

Gör tandläkaren kräver ytterligare utbildning för att använda lösningen?

Ingen utbildning är nödvändigt att använda lösningen och i själva verket är avsedd att vara lätt och enkel att använda. Enheten är redo att gå efter att ha fått sin första 24 timmars laddning. Laddaren/basen behöver bara anslutas till någon standard eluttag som gör det extremt portabel och bekvämt. Installera ett comfort-tips och enheten är redo att inleda förfarandet. En instruktions video ingår från företaget att ge stöd och en smidig övergång.

Vilka typer av injektioner kan lösningen användas för?

Enheten har utformats att administrera alla intraorala injektion. I dess kapaciteter ingår, maxillary infiltreringar, mandibular block och palatal förfaranden.

Är lösningen säkert för mig att använda?

Produkten är mycket säker, injektion förfaranden utförs precis som en vanlig injektion skulle fungera. Med lösningen är bekvämlighet, lätthet och lindring av rädslor förknippade med att ha en muntlig injektion innan någon kosmetisk tandvård.

Om du har ytterligare funderingar, eller frågor, vänligen söka samråd med en dental professionell idag. Fråga om fördelarna med att använda lösningen, och om det är rätt för dig.