Tandvård

Växtbaserade klubbor

Många människor försöker skära ner på sina sockerintag och det är en värdig strävan. Med risken för fetma, diabetes och tand är förfall verkar det som alla överhoppade läsk eller missade M & M pengar på banken. På ett sätt kommer att utöva dietary disciplin spara pengar. Det finns de pengar du sparar genom att inte köpa som många trakteringen, de pengar som sparas genom att få färre fyllningar hos tandläkaren och de pengar som sparas när du besöker din läkare eftersom din energi nivåer och naturlig immunitet öka. Medan du är på denna väg, speciellt om du återhämtar sig från en tid av överdriven socker, är det ett litet verktyg som kan hjälpa dina tänder. Den är tillverkad av örter och det är sockerfri.

Hålighet-fighting växtbaserade klubbor hjälper dig arrestera karies och rensa upp i din mun. Dr. Wenyuan Shi i avsnitt av Oral biologi vid UCLA'S School of Dentistry syftar till att lindra världen karies och han hade en fråga: kan en traditionell kinesiska naturläkemedel också användas för att främja munhälsa? Över 1000 örter och 50.000 försök senare upptäckte han att svaret hade varit där hela tiden: lakritsrot.

Dr. Shi upptäckte att lakritsrot dödar Streptococcus Mutans som är bakterier som orsakar karies. Genom att koncentrera ört och tillämpa det på tänder och tandkött i några minuter, observerat Shi en betydande minskning av förfall över tiden. Dessutom observerade han en långsiktig, kumulativa minskningen i närvaro av bakterier. Enkelt uttryckt, är fördelarna både kort och lång sikt. Ju längre du använder dessa klubbor, desto renare blir din mun.

Dr. Shi valde klubbor på grund av tidsfaktorn. Dessa örter behöver några minuter av exponering för dina tänder att bli effektiv så om du äter en slickepinne och inte bita igenom det, det kommer att tillåta massor av exponering av örter för tänderna. Klubbor kommer i tre olika smaker och är sockerfri. De är också läckra.

Dr. Shi rekommenderar äta två växtbaserade klubbor per dag, i tio dagar, fyra gånger per år. Det är viktigt att du håller upp din vanliga tandläkare vanor eftersom dessa klubbor är avsedda att förbättra din tandvård, inte ersätta någon del av den. Inte stoppa tandborstning, tandtråd, eller gå till tandläkaren på grund av dessa, bara få redo för färre hålrum och lägre kostnader hos tandläkaren!