Tandvård

Bästa hem rättsmedel för naturligt vita tänder

Vita tänder kan göra en stor inverkan på ditt utseende. Vita tänder kan få dig att se attraktiv, hälsosam och yngre. Dålig färg på tänderna kan ofta göra du föll mindre säker offentligt. Numera finns det en hel del olika blekning fack, kemiska lösningar och många andra snabb och dyra onaturligt sätt att bleka dina tänder. Dessa sätt är verkligen snabbare än naturliga rättsmedel för tandblekning, men är också skadliga för tänderna. Om du inte vill ta risken med tänderna finns det gott om naturliga tandblekning rättsmedel som ett alternativ. Naturliga rättsmedel för tandblekning är lätt att göra hemma, inte dyrt, och är inte skadliga för tänderna.

Ta reda på under våra naturliga tandblekning rättsmedel:

Frukt och grönsaker för vita tänder

Äta frukt och grönsaker och särskilt krispigt uppstickare som selleri, gurka, broccoli, äpplen, morötter etc. De bleka dina tänder genom att försiktigt ta bort bort fläckar och överskott mat och öka produktionen av saliv, vilket bidrar till att minska plack-bakterier. Äpplen innehåller också äppelsyra (som jordgubbar) som också kan bidra till att bryta ner plack.

Använd tandtråd att ta bort fläckar mellan tänderna

Färgade tänder förekommer vanligen som vi ålder, men vissa livsmedel och drycker kan påskynda processen. Tandtråd kan hjälpa tänderna ser vitare genom att helt enkelt ta bort färgningen dem emellan. Tandtråd är oerhört viktigt för god munhälsa och dess ens anses vara viktigare än borstning av många tandläkare.

Kokosolja kan minska mängden skadliga bakterier i munnen

Kokosolja är känd för sin förmåga att sänka kolesterol, stärka immunförsvaret, hjälpa till att förebygga cancer och många fler. Men det kan också bleka tänderna naturligt. Kokosolja kan minska mängden skadliga bakterier i munnen genom att helt enkelt swishing runt den. När du swish oljan runt munnen, fastna bakterierna"" i den. Processen är mycket enkel och effektiv.

Bara sätta en matsked olja i munnen, swish det ca 20 minuter, spotta ut och sedan borsta tänderna. Varje gång när vi gör detta bort vi en stor mängd bakterier och plack från vår mun.

Jordgubbar är naturliga tänder blekmedel

Jordgubbar kan göra tänderna vita helt enkelt på grund av deras innehåll av fria fettsyror. Jordgubbar innehåller vitamin C och äppelsyra. C-vitamin i jordgubbar fungerar som en naturlig tänder blekmedel genom att hjälpa i elimineringen av plack. Äppelsyra hjälper bryta ner plack, vilket är en orsak till gula tänder. Jordgubbar är rika på fiber som fungerar som borsten Rengör tanden. Du kan bleka dina tänder genom att helt enkelt äta jordgubbar. Det är nödvändigt att tugga dem riktigt bra för goda resultat. Dessutom kan du mosa några jordgubbar och borsta med blandningen två gånger i veckan.

Bananer för friska tänder

Bananer är bra källa till kalium, magnesium och mangan. Alla dessa kan hjälpa för att ha naturligt vita tänder. Vi kommer faktiskt att använda skal på bananer. Det är en annan enkel metod och du behöver bara försiktigt gnugga insidan del av skalet längs dina tänder i ca 2-4 minuter. Efter att borsta tänderna. För optimalt resultat gör det en eller två gånger en dag.

Aktivt kol kan naturligt blekmedel ut fläckar från tänder

Aktivt kol används för att eliminera färg från en mängd olika produkter. Det kan också hjälper till att naturligt blekmedel ut fläckar från tänderna. Bara våt tandborste och doppa den i en liten glasburk av aktivt kol pulver. Försiktigt borsta för 3 till 5 minuter och spotta ut. Du kan göra detta en gång dagligen, 3 dagar i rad. Aktivt kol kan hjälpa för att ändra din mun pH från sura till alkaliska. Det också att förebygga karies och döda dåliga bakterier.

Ett ljust vitt leende är något att vara stolt över och kan förbättra ditt självförtroende. Det finns ingen anledning att använda alla dyra och skadligt för din tandblekning brickor, kemiska lösningar och så vidare. God munhygien, hälsosam kost i kombination med naturlig tandblekning rättsmedel kan se till att dina tänder förblir vit i år.