Tandvård

Bakpulver tandkräm

Varför är du här idag? Vad är det som har gjort dig intresserad av att undersöka bakpulver tandkräm? Du känner dig generad av din leende nyligen? Vill du stänga munnen i bilder eller tveka att Le när du träffar nya människor? Känner du dig skämmas över ditt utseende enbart på grund av gulnande tänder?

Självkänsla och färgade tänder

Medan många människor tänker på krokiga tänder eller hål i tänderna som pinsamt, misslyckas ibland vi att känna igen den förödmjukelse som många människor drabbas av när de har målat eller unattractively gula tänder. Vissa människor lider även med brun eller orange tänder. Detta är så pinsamt och skamligt för några som kan det resultera i social ångest eller även depression.

Hur bakpulver tandkräm bleka tänderna?

Bakpulver tandkräm fungerar för att bleka tänder. Om du röker, dricker vin eller är bara blir äldre kan då bakpulver tandkräm vara ett bra sätt att motverka effekterna som du har haft på din pärlskimrande vita. Om du letar efter en lösning som inte kostar en arm och ett ben och som finns på apotek sedan är tandkräm med whitening befogenheter alltid det bästa alternativet. Dock måste du välja noga. Om du har känsliga tänder måste du vara ännu mer försiktig.

Hur väl fungerar det?

Fungerar det samt whitening tandkräm eller whitening strips? Förmodligen inte. Men det kommer att fungera och om du är orolig för kemikalier och gifter då dessa typer av pastor kan vara en bra lösning för dig. Du måste dock vara medveten om att dessa produkter inte kommer att leda till extrema eller omedelbara resultat. Om ni för resultat på bara några dagar kommer du förmodligen att behöva överväga whitening strips eller tandblekning pennor. Men är om du har mycket känsliga tänder eller, som nämnts ovan, oroade över kemikalier då bakpulver tandkrämer kan bara vara den bästa lösningen för dig.

Varför är din gula tänder?

Massor av saker att bidra till gulfärgning av tänder. Det finns många faktorer som rökning, dricka eller andra vanor. Enkla åldrande eller även vissa mediciner kan dock skapa ett gult leende. Detta är inte något som du borde helt enkelt ha att leva med. Det är skadligt för ditt humör och kan ha en negativ effekt på ditt romantiska liv, din önskan att vara i bilder eller ens på din normala dagliga rutiner. Med gula tänder kan verkligen vara en stor belastning och kan hota självkänsla och självförtroende. Det är inte något som någon ska behöva genomlida eller bara bära. Om du hade fruktansvärda acne du skulle få behandling och hitta ett sätt att läka fläckar. Samma bör göras för gulfärgning tänder.

Det finns alternativ!

Arm och Hammer, naturens Gate och Desert Essence gör stor bakpulver tandkräm alternativ som är mer naturligt och säkrare för känsliga tänder. Om du har känsliga tänder då vet du att du måste vara försiktig med vad du stoppar i munnen som den kan orsaka veckor av smärta och obehag.

Bakpulver tandkräm är ett skonsammare sätt att se några förändringar i ditt leende. Du kommer att se några bra resultat men det tar längre tid än det skulle vara några andra produkter. De fungerar dock. De tenderar också att smaka lite äckligt att vissa människor. Detta är allt en fråga om yttrande och några andra föredrar smaken.

Vad ska du välja?

Ingen kan berätta exakt vad som är bäst för dig. Det finns några som kan vilja använda whitening strips eller pennor för snabbare resultat, men några andra kommer att känna att de hellre skulle skona sig kemikalier. Fortfarande andra, måste vara försiktiga med sina tänder så att de inte hamnar i smärta. Du är den enda som fullt ut förstår dina behov och du är den som bör göra alla slutliga beslut om din hälsa, inklusive din tandhälsa.

Du måste välja själv och bestämma vilka saker som är viktigast för dig om din tandkräm. Vill du snabbt vitare oavsett vad? Är ingredienserna mycket viktigt för dig? Är dina tänder känslig? Hur gula är dina tänder? Dessa är alla saker att tänka på när du väljer din tandblekning lösning.