Tandvård

Tänder vitare pennor och hur de fungerar

Den psykologiska vägtullen av gula tänder

Varför är du här idag? Vad hoppas ni att hitta? Det är troligt att du eller någon du älskar lider av gulnande tänder och missfärgade tänder är ett stort problem för många människor. Du bör inte vara generad eller skäms för att leta efter lösningar. Det finns en mängd olika rättsmedel för färgade tänder. Det finns band, tandblekning pennor, tandkräm och mer. De arbetar i en mängd olika sätt och vissa arbete snabbare än andra. Några är billigare och vissa är lite dyrare. För att hitta rätt lösning för dig, bör du forskning och ta din tid.

Vad är svaret?

Några frågor att ställa dig själv är:

1. hur gula är mina tänder?

2. hur snabbt vill jag resultat?

3. hur mycket är jag villig att spendera?

4. hur mycket tid har jag?

Dina svar kommer att påverka din lösning. Det finns ingen en storlek passar alla lösning på whitening dina tänder. Dock bör du inte titta på blekning tänderna som en lyx. Om du drabbats av svår akne eller var mycket överviktiga skulle du inte titta på om fastställande av de sakerna som lyx. Du skulle se de sakerna som frågor som behövde lösas. Färgade tänder är inte annorlunda. De påverkar starkt självförtroende och en persons förmåga att interagera socialt, njuta av livet och även utöva romantiska relationer. Kort sagt, gula tänder är pinsam och kan verkligen skada förtroendet. Ibland orsakas fläckar av vad vi äter och dricker, men andra gånger de är från mediciner eller bara en produkt av det naturliga åldrandet. Du ska inte skämmas över din gula tänder. Du bör hitta sätt att lösa problemet så att du kan vara bäst du och vara glada och friska. Din mentala hälsa är lika viktig som din fysiska hälsa.

Det finns prisvärda alternativ för människor som du!

Du kanske tänker, "OK bra! Men vad gör du tycker jag har råd att bleka mina tänder?" Du har råd! Kan nästan vem som helst. Det finns lösningar för alla. Du kan hitta den lösning som passar dina behov och pris punkt. Tidigare var whitening dina tänder komplicerat, smärtsam och mycket dyrt. Lyckligtvis, det har förändrats. Du behöver inte gå till tandläkaren eller ens spendera en massa pengar på apotek. Du kan hitta något som fungerar för dig utan att spendera ditt pensionssparande. Du kan använda remsor, pastor och mer. Kostnader och bekvämlighet av dessa nya produkter gör dem attraktiva för den "average Joe". Om du letar efter Hollywood resultat du kanske inte nöjd, men om du är realistiskt, det finns några riktigt underbara produkter till ett lågt pris.

Göra Tandblekning Pennor arbete?

Tandblekning Pennor är den senaste vågen av tandblekning verktyg som kan användas hemma. De är bekvämt, Billigt och lätt att använda. Kommer de att ge bästa möjliga resultat? Förmodligen inte. De är inte avsedda att ersätta whitening strips eller andra metoder. De är tänkta att vara ett snabbt och enkelt sätt att bleka när du har en andra. De kommer att ge resultat på bara några dagar och du kommer vara nöjd med blekning process om du är villig att ha tålamod. Återigen är du kommer för att ha en Tom Cruise ler på bara några veckor? Nej. Du kommer att se mycket bättre? Ja!

Många människor är bara så upptagen dessa dagar att de knappt kan hitta tid att borsta sina tänder eller ta en dusch och idén att införliva en tandblekning rutin i deras dag bara låter löjligt. Men om du inte kan hitta tid att göra något annat är då Tandblekning Pennor verkligen en bra lösning. De kan förvaras i fickan, i din handväska eller din bil. Lagra i din skrivbordslåda och håller en annan en i ditt nattduksbord. Det spelar ingen roll om du använder dem och de kan användas ofta. De är en bra lösning för de människor som låg på tid och pengar eftersom de är också mycket billigt, typiskt. De är dock inte bra lösningar för personer med en massa tand känslighet (de kan orsaka obehag) eller som vill ha extrema tandblekning (Tandblekning Pennor inte är utformade för dessa typer av resultat).