Tandvård

Whitening strips

Varför är du intresserad av tandblekning strips? Tja, mer än sannolikt tänderna är gulfärgning eller har även tagit på ett orange eller brun nyans. Detta är något som kan vara så skrämmande när du märker det i spegeln som du inte kanske ens vill öppna munnen. Om dina tänder gulfärgning sedan du skäms förmodligen och känner att du aldrig kommer att ha ett vackert leende igen. Bilder och foto skott är stressande och inte roligt. Våra leenden är centrerar av våra ansikten och en av de saker att människor märker först om oss och det är så nedslående och ledsen inte att gilla ditt leende. Ingen bör leva sådär. Många faktorer kan leda till gulfärgning tänder från dricka kaffe och vin till vissa mediciner. Tänder gulnar är naturligtvis också en naturlig del av åldrandet.

Den skam som associeras med gula tänder

Vissa människor tror att fetma eller finnar är pinsamt att folk men tror att något liknande ett gult leende inte är så stor roll. Det är dock något som gör att sjuka känner sig osäkra och mycket kan påverka självbild. Som nämnts ovan, är leendet i mitten av ansiktet och höjdpunkten i de flesta människors bilder. Det är förödmjukande att ha ett leende som är mindre än stellar. Detta är något som påverkar fler människor än du kanske inser och om det är ett bekymmer för dig då du kan vara tröst i att veta att du är definitivt inte ensam. Det är något påverkas en massa människor som gömmer sina tänder med snäva överfalsad leenden. Lyckligtvis, produkter som tänder whitening strips är nu ett alternativ för en vanlig människa.

Det finns alternativ!

I förflutnan var tandblekning extremt dyr och ofta inte bekvämt. Du måste spendera mycket tid på tandläkarpraktik eller betala ett högt pris för fancy recept tandkräm, geler, brickor och liknande. Det är är inte fallet längre och tandblekning verkligen tillgänglig för någon som är villig att spendera en liten summa pengar på sitt lokala apotek eller stormarknad. Whitening strips är dyrare än pastor eller pennor, men de tenderar också att fungera bättre. De kommer att ge resultat snabbt och är ganska lätt och bekväm att använda. Om du är upptagen och bara inte har tid för att sitta stilla då dessa är bra. Du kan använda dem medan körning, arbetar, pratar i telefon eller även utövar. Smaken kan ta lite tid att vänja sig men de är en fantastisk lösning för at-home DIY tandblekning användare.

Som remsor är bäst för dig?

Crest 3D White Strips och andra sådana produkter kommer att ge resultat i bara några dagar och anses fungera nästan lika bra som många av de behandlingar som du kan få på en tandläkarens. Du kan också prova Crest 3D vit Luxe Professional White Strips som marknadsförs som arbetar som nästan något där ute. De några av de dyraste whitening strips ute men de fungerar. Du kan även dricka, prata och så vidare med dem på tänderna. På bara 3 dagar, bör du se resultat. Rembrandt intensiv blekning upplösning remsor är bara om så bra som Crest 3D White Strips men erbjuder den extra bonus som de lös i 5-10 minuter. Det betyder att du kan sätta dem på, ta av i bilen, börjar ditt arbete eller få arbeta med ett projekt och tillåta dem att göra sitt arbete och sedan försvinna. Det är ganska cool och så enkelt.

I allmänhet är dessa remsor en fantastisk lösning för någon som bara inte vill spendera en förmögenhet på sina tänder men vill se resultat. Det är också en idealisk lösning för upptagen mammor eller chefer som knappt har tid att borsta tänderna på morgonen, än mindre att tillbringa timmar på tandläkarpraktik. Dessutom fungerar de och du kommer se resultat på bara dagar. De fungerar chockerande bra och de flesta användare är chockad och upprymd av blekning effekter som dessa band har på sina tänder. Inte tillbringa en dag generad eller skämmas för dina tänder. Du förtjänar att leva ditt bästa liv och vara ditt bästa jag.