Tandvård

Whitening tandkräm och hur det fungerar

Är du lider av en brist på förtroende eller osäkerhet på grund av gulnande tänder? Du leende i spegeln och tänka "Vad hände med mina tänder?" Är du äcklad av gul eller ens orange brun färg på dina tänder? Hur sorgligt att leva ditt liv känner sig ledsen, generad eller orolig för ditt leende. Det är ju mittpunkten i ditt ansikte och det första som folk märker när de träffas. Du bör kunna visa upp ditt leende med stolthet. Whitening tandkräm är en enkel och billig lösning för gulfärgning tänder. Du bör definitivt överväga att köpa en om du letar efter en snabb lösning som inte kommer att bryta banken.

Inte stöta bort dig själv!

Du ska inte känna sig ensam eller tror att du är den enda som har att göra med gula tänder. Gula tänder är så vanligt och, som du ålder, kommer du att se det händer mer och mer. Människor runt omkring dig blir alltmer oroliga för sin egen leenden, liksom. Vad orsakar gulfärgning av tänder? Gulnande tänder kan bero av livsstilsval (som röka eller dricka kaffe och vin) men det är också bara en del av det naturliga åldrandet. Precis som din hud rynkor och håret dämpar, tänderna kan gul. Vi erkänner att frågor som akne eller fetma kan påverka förtroendet och vi arbetar för att hjälpa människor att hitta ett sätt att bota dessa frågor. Dock vi ibland bortse från de skadliga effekter som gula tänder kan ha på en person psykiskt. Något som kan öka en persons självförtroende och få dem att må bättre om sig själva är bra. De flesta läkare och tandläkare kommer överens om att det är en stor fördel att öka en persons självkänsla och ge dem en bättre kroppsuppfattning. Titta på blekning tänderna som sätt att förbättra din totala mentala hälsa och öka ditt humör.

Vad kan göras?

Tyvärr, många människor tenderar att tro att tandblekning är trivialt och har också felaktiga idén att det är extremt dyrt. Du kan ha fått meddelandet att din gula tänder kommer att kosta hundratals eller tusentals dollar att fixa. Så är inte fallet längre. Det finns gott om billiga lösningar som tar väldigt lite tid. Du ska inte behöva känna sig skamsen eller obekväm leende. Du bör kunna leva ditt bästa liv och vara ditt bästa jag. Du bör kunna Le när du vill och visa upp din pärlskimrande vita i bilder eller datum. Ditt sociala liv eller romantiska liv bör inte påverkas av något så lätt att bota som gula tänder.

Hur Whitening tandkräm arbete?

Whitening tandkräm arbetar i varierande grad. Om du letar efter snabba resultat sedan tenderar Crest och Rembrandt att ge de bästa och snabbaste resultaten. Men finns det andra märken som fungerar lika bra. Det är en bedömningsfråga och preferens och du bör överväga hur gula dina tänder är. De kan också användas i konsert med tandblekning pennor eller remsor för ännu bättre och snabbare resultat. Bara vara noga med att inte orsaka en hel del känslighet. Återigen, detta är en fråga om dina egna inställningar. Rembrandt har även en tandkräm som hjälper till att avskräcka nya fläckar bildas! Dock bör du veta att det kommer att kosta mer än mer springa mill tandkräm. Whitening tandkräm är inte alla skapade lika och kommer inte att fungera på samma sätt. De kommer också i olika prisklasser. Whitening tandkräm ibland orsakar smärta för personer med känsliga tänder. Det är något att tänka på när du väljer din. Det finns vissa märken (som Sensodyne) som har utvecklat whitening tandkräm för känsliga tänder. Om du inte har känsliga tänder kan detta inte vara ett problem för dig.

I allmänhet, om du vill omedelbar och dramatiska bör resultat sedan whitening tandkräm användas i samband med blekning strips. Finns det några som anges på denna webbplats som du bör kolla in. Särskilt Crest 3D White Strips är bra och kan användas tillsammans med Crest levande vit tandkräm. Kombinationen av dessa två metoder kan verkligen göra en enorm skillnad i ditt leende i en relativt kort tidsperiod.