Tandvård

Sex sätt att befria mynningen av inflammation

Det finns en inflammation epidemi i munnen som orsakar många att lida med dålig andedräkt, karies och tandlossning. Inflammation orsakas av bakterier som lever i munnen. Och det finns många ställen där bakterierna finns. Det finns hjälp för dem som vill befria kroppen av dessa kränkande lukt och tandproblem. Dessa problem är inte bara tandproblem; de orsaka hela kroppen hälsofrågor.

Bakterier är den vanligaste orsaken till inflammation, plack, dålig andedräkt och mest tandproblem. Bakterier kommer från mat deltonerna mellan tänderna, vilka typer av mat man äter, inte rengöra tänderna tillräckligt väl hemma, inte få professionell lokalvård på en tandläkare, sjukdomar såsom bihåleinflammation och andra sjukdomar som diabetes.

Kroppen hus bakterier som lever i munnen. Några av dessa bakterier är normal men dessa under tandköttskanten och mellan tänderna är patogena. Om inte bort, kan dessa orsaka många tandproblem som dålig andedräkt, karies, tandlossning och gingivit. Detta är den anaeroba arten av bakterier. Anaeroba medel bor i avsaknad av luft. Dessa organism eller bakterier som lever i munnen kan leva, reproducera och påverka immunförsvaret om du inte bli av med dem genom att rengöra tänderna. De skapar en värdrespons som ger dig inflammation. Femtio procent av personer över 35 år och 70% över 65 år gammal har denna pågående inflammatorisk reaktion i form av tandlossning. Eftersom en inflammatorisk sjukdom förvärrar alla andra inflammatoriska sjukdomar, är det förknippat med ett brett spektrum av sjukdomar i kroppen.

Eftersom anaerob organism faktiskt dö om den utsätts för luft, är det viktigt att ändra miljön i din mun. Här är några munhygien lösningar att hålla nere inflammationen epidemi i munnen.

1. ren tänderna minst två gånger om dagen. Och glöm inte att skrapa tungan.

2. om möjligt, ren tänderna efter varje måltid. Om du inte kan rengöra tänderna efter varje måltid, sedan åtminstone skölja munnen med varmt saltvatten eller salt vatten med bakpulver läggs under dagen. Detta hjälper ändra miljön gör det svårt för denna bakterier frodas.

3. eftersom bakterier överleva på socker, hålla mängden kolhydrater du äter till ett minimum. När du äter något med socker, oavsett om det är en chokladkaka, tomte eller söt rulle, särskilt läsk eller juice med tillsatt, socker Rengör tänderna eller skölj med varmt vatten. Eller det bästa sättet att undvika dessa kolhydratrik mat helt och hållet.

4. eftersom inflammation epidemin är mycket utbredd i övervikt och diabetes patienter, hålla din vikt till en mager kroppsvikt index. Övervikt leder till diabetes, hjärtsvikt, andra sjukdomar och orsakar inflammation bli normen för kroppen. Det är mycket viktigt för dessa patienter att hålla inflammationen nere.

5. Besök din tandläkare minst två gånger om året för att hitta eventuella problem du har innan de blir allvarliga. Tandläkaren kan känna igen problem som ännu inte har gett symtom. Det är numera rekommenderat att kvinnor över trettio-fem (de har en benägenhet att osteoporos) eller någon med tandlossning får professionell lokalvård var tredje månad.

6. utesluta att dålig andedräkt orsakas av andra sjukdomar genom att få en medicinsk check.

Med dessa metoder kommer att hjälpa till att hålla bakterierna och den resulterande inflammationen i munnen och resten av kroppen. Efter en eller alla av dessa rekommendationer kan inskränka dålig andedräkt som är orsaken av inflammation.

###